ioga

पूर्णमदः पूर्णमिदं पूर्णात्पूर्णमुदच्यते
पूर्णस्य पूर्णमादाय पूर्णमेवावशिष्यते
शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Om Purnamadah Purnamidam Purnat Purnamudacyate 

Ens aproximem a la pràctica des del cos, a través de les postures (āsana), posant èmfasi en una alineació correcta, amb precisió i intensitat. També treballem amb la respiració (prānāyāma), sense oblidar la resta d'aspectes del ioga (āstanga yoga).

La pràctica del ioga és apta per totes les edats i condicions, i contribueix a la conservació i millora de la salut i el benestar en tots els seus aspectes.

En cada sessió aconseguim donar més espai al cos, mitjançant el desenvolupament de la força, i la millora de la flexibilitat i l’equilibri; i asserenar la ment, exercitant-ne la voluntat i concentració, i afavorint-ne la relaxació.

Seguim seqüències estructurades i pensades perquè cada postura prepari les següents; però sempre atenent a les necessitats del moment i respectant la realitat anatòmica i fisiològica de cada practicant.

Quan estàs plenament en el cos, 
trobes l'ànima 

General


Pràctica adreçada a totes aquelles persones amb ganes de millorar la seva qualitat de vida a través d'un treball holístic que porta a la millora de la salut física, mental i emocional.

Combinem postures de peu, estiraments endavant i endarrere, torsions, treball abdominal, postures de recuperació i prānāyāma.

Respiració i meditació

Una aproximació més concreta a la pràctica del control de la respiració (prānāyāma) i la meditació (dhyāna). Per aquelles persones que volen aprofundir en aquests aspectes de la pràctica general.

(imprescindible tenir experiència en la pràctica d'āsana)

Correcció postural

Pràctica adreçada a joves i adolescents.

Orientada a augmentar la consciència de la postura i la millora de la salut de la columna vertebral. Utilitzem les postures clàssiques de ioga, amb els suports necessaris, per incrementar la flexibilitat de la musculatura de les cames i la força de la musculatura para-vertebral, entre d'altres, per aconseguir una alineació correcta de la columna.


Espai de pràctica personal

Un espai obert on portar a terme la teva pràctica acompanyat d'altres practicants. No hi ha directrius de cap mena, cadascú és responsable de la seva pràctica. Es podran resoldre dubtes puntuals.

(imprescindible tenir experiència en la pràctica d'āsana)

La transformació és un canvi sostingut, 
i s'aconsegueix a través de la pràctica