qui sóc

Em dic Dídac Perales i Giménez. Vaig néixer a Gandia (València), però des dels 18 anys que visc a les comarques gironines.

Vaig estudiar Ciències Ambientals a la UdG i exerceixo com a ambientòleg en l'àmbit de la consultoria amb Àpex Forestal i ambiental. Això m'ha aportat una visió global i integradora d'allò que m'envolta, i una percepció de les complexes interaccions entre tots els éssers vius.

Vaig treballar com a secretari i ajudant de direcció a l'Escola Municipal de Dansa de Celrà, llavors gestionada per la Perla per la Dansa. Aquest contacte amb la dansa, juntament amb la pràctica del ioga des de l'any 2000, de la mà de David Lloret a Espai de Ioga, em van fer dirigir el meu interès vers el cos i les seves possibilitats.

L'any 2011 em vaig diplomar en Teràpia Craneosacral Biodinàmica per la European School of Craneosacral Therapy. El treball craneosacral m'ha permès confirmar la nostra capacitat de recuperar la salut i de la immensa força d'allò subtil.

Des del 2010 ensenyo ioga tal i com l'he après i practicat, basant-me en els ensenyaments de B.K.S. Iyengar. Del 2017 al 2020 m'he format com a professor de Ioga Iyengar a l'Institut Iyengar de Niça amb en Christian Pisano i na June Whittaker. També he estudiat amb en Jordi Martí del CIIB, Carrie Owerko, Roger Cole, Xavi Alongina, Alexis Simon i Noa Marchand.

El setembre de 2019 he realitzat el procés d'acreditació de competències professionals en "Instrucció en Ioga" i he estat inscrit en el Registre de Professionals de l'Esport de Catalunya. Sóc membre associat del Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya

El mes de març de 2020 he superat l'examen de nivell Introductori II organitzat per l'AEYI i sóc professor certificat de Ioga Iyengar.