qui sóc

Em dic Dídac Perales i Giménez. Vaig néixer a Gandia (València), però des dels 18 anys que visc a les comarques gironines.

Vaig estudiar Ciències Ambientals a la UdG i vaig exercir com a ambientòleg en l'àmbit de la consultoria. Això m'ha aportat una visió global i integradora d'allò que m'envolta, i una percepció de les complexes interaccions entre tots els éssers vius.

Vaig treballar com a secretari i ajudant de direcció a l'Escola Municipal de Dansa de Celrà, llavors gestionada per la Perla per la Dansa. Aquest contacte amb la dansa, juntament amb la pràctica del ioga des de l'any 2000, em van fer dirigir el meu interès vers el cos i les seves possibilitats.

Em vaig diplomar en Teràpia Craneosacral Biodinàmica per la European School of Craneosacral Therapy. El treball craneosacral m'ha permès confirmar la nostra capacitat de recuperar la salut i de la immensa força d'allò subtil.

Des del 2010 ensenyo ioga tal i com l'he après i practicat, basant-me en els ensenyaments de Guruji B.K.S. Iyengar. Actualment m'estic formant com a professor de Ioga Iyengar a l'Institut Iyengar de Niça amb en Christian Pisano i na June Whitaker.